Vem äger bilen? - Massor med vem som äger bilen

Bästa om Vem Äger Bilen

Bäst om vem äger bilen

Bäst fakta om en bil och dess ägare kan du få från fordonsregistret. Fordonsregistret innehåller många olika typer av fordon och naturligtvis bilar. Det går också att hitta motorcyklar, elmopeder och lastbilar i fordonsregistret.

Det som du inste kan få tag i fordonsregistret är information från bilbesiktningar eller titta vilka som varit de tidigare ägarna till bilen. Detta finns dock på CarFax som ger dig allt som finns i fordonsregistret plus mycket mer.

Bästa info och nytta av bilregistret

Den information som är mest nyttig i fordonsregistret/bilregistret samt när det är lämpligt att använda sig av fordonsregistret är:

Info i bilregistret

Vanligaste efterfrågad information från fordonsregistret är:

  • Vem bilens ägare är
  • Bilens chassinummer - VIN
  • Bilens registrerings år
  • Mätarställning
  • Fordonsskatt
  • Tjänstevikt
  • Släpvagnsvikt
  • Längd, Bredd och Höjd
Prioritet Företag Kommentar

1

Importerade bilar Ifall du köper en importerade bil ska du alltid skaffa ett utdrag från CarFax eftersom då kan du se bilens historik även innan den kom till Sverige. Detta kan också göra det säkrare att få reda på om tripmätaren blivit manipulerad.

2

Begagnad bil Du bör alltid undersöka bilen noga ifall du köper en begagnad bil. Om du köper bilen av en vän som du haft länge behöver du inte ta reda på bilens historik men annars är det värt att göra det. Detta gäller även ifall du köper den begagnade bilen hos en bilhandlare.

3

Ny bil Om du köper en fabriksny bil behöver du inte göra några utdrag från fordonsredistret eller CarFax.

Andra bra bilregister

Andra bra register

Det finns många sidor på nätet som erbjuder delar av informationen som finns i fordonsregistret. Då får t.ex. bilägaren inte publiceras ifall det gäller privatpersoner.

Det finns dock ingen annan tjänst som är lika billiga som Transportstyrelsens Fordonsregister eller likka fullständig som CarFax tjänst.

Fakta om vem som äger en bil

Nedan finns mer intressant information om vem som äger en speciell bil och hur man enklast kan få tag på bilägare eller annat fakta om bilens prestanda.Meny - Vem äger bilen
Till förstasidan på www.vem-äger-bilen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Kull bilägande Nyheter